Blog

Briliáns elmék

Ismeritek a Briliáns elmék c sorozatot? Ügyvédekről szól, igazán okos, és mindig mindenben naprakész ügyvédekről, akik mindent megoldanak, gyorsak, és lehengerlő a profizmusuk.

Az egyik főszereplő pedig Harvey, aki kiemelkedően okos. Nagyon szeretem, mert közben emberi is.. Nekünk is van egy briliáns elménk, egy „Harvey”-nk, akit úgy hívnak, hogy Egresi Attila🤩🥰

Atti a HillVital IT vezetője. Mellette nagyon sok tanácsot ad nekem a ZöldVitallal kapcsolatban. Mint tudjátok a zöldet családi vállalkozásban csináljuk őstermelőként, de sok segítséget kapok a HillVitaltól..lehet mert van egy jó kontaktom oda 😊,vagy csak egyszerűen a két szép szemem nyom a latba, nem tudom😊 na jó nem poénkodom, a lényeg, hogy kapok szakmai tanácsokat.

Pl ha elakadok valamivel, ráírok Attira, (ez épp úgy érvényes nappal, és éjjel), egy másodperc és jön a válasz. Nem volt még olyan, amiben ne tudott volna nézőpontot adni, vagy kész megoldást, amikor az én tudásom megállt. Nem vagyok egy számítógép zseni, még a képekhez sem értettem semmit, sőt cikkeket sem írtam, és posztokat sem (én is csodálkozom magamon, hogy meg tudok nektek nyílni, és le tudom írni az érzéseimet teljesen őszintén) nem voltam túl aktív a facebookon, elég zárkózott voltam ezen a téren. Valami megváltozott, amikor elkezdtem felelősséget érezni, hogy tennem kell valamit Értetek..már nem az a fontos, hogy merjem e leírni, hanem, hogy hány embernek tudok segíteni..

Emlékszem amikor elkezdtem a kertészetet, szinte naponta bombáztam Attit az ötleteimmel, mire ő: „Mariann, te még most tanulod az ABC-t, de már Shakespeare-t akarsz olvasni” igaza volt, nagyon sok dolog fut a háttérben, amiről gőzöm nem volt.. de lépésről lépésre haladok, sokat tanulok tőle..pedig van mivel eltöltenie az időt a saját munkáján kívül: van két csodálatos gyermeke és egy elbűvölő, gyönyörű felesége, akikért mindent megtesz, hogy boldoggá tegye őket. Nem tudom, hogy gazdálkodik az idejével, de neki mindig minden belefér …szerintem nem is 24 órából áll számára a nap.. egy Mátrixban él.. és éévek óta tolja, szünet nélkül. Ezt hívják profizmusnak. Egyébként mindig mindennel képben van ami a világban folyik. .elképesztő…. legyen az gazdaság, politika, divat, egészség, és sorolhatnám.

Szóval, csak be szeretném nektek mutatni a „mesteremet” aki a számítógép világában és technikai dolgokban fogja a kezemet.

Köszönöm Atti!

A Zöld legyen Veled!🍀🍀

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük