Blog

A szervezet elsavasodásának főbb tünetei

Táplálkozási szokások tekintetében, a mai kor, szerintem még nem volt ilyen mély ponton, mióta az eszemet tudom.

Mintha tudatosan roncsolnánk szervezetünket, nem törődve a következményekkel. Ha fogadhatnék, azt mondanám, hogy a lakosság 70%-a (minimum) el van savasodva. Aztán jönnek előbb csak a figyelmeztető jelek, majd a panaszok, tünetek, és végül a betegségek… ennek lehetünk szemtanúi nap mint nap. Majd szélmalomharcot vívnak sokan, mint don quijote..had ne folytassam tovább..tudom, hogy megértetted..

Ha nem szünteted meg az Okot, azaz a savas közeget, akkor csak pillanatnyi megoldás az akut betegséget kezelni, mert úúúgyis előjön valami más, valahol máshol! Nincs megállás, amíg nincs a tested teljesen rendben.

Mutatok pár árulkodó tünetet, amik a szervezet elsavasodását jelzik:

-rendszeres meghűléses, influenzás megbetegedések
-alacsony energiaszint, krónikus fáradtság
-rossz alvásminőség-izomfájdalmak, különösen a hátban
-hólyag és veseproblémák
-akne (pattanás), ekcéma, pszoriázis-koncentrációzavar
-fejfájások
-puffadás, hízás
-hangulatingadozás

A jó hír az, hogy tudsz tenni ezek ellen, kezd el fogyasztani a zöldeket, frissen, nyersen, mert csak így van értelme. Legjobban turmix formájában hasznosul, vagy ki is préselheted, a lényeg a sok zöld levél fogyasztása!!Tehát:

A Zöld legyen Veled!🍀🍀🍀

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük