Blog

Fekete Miklós, Erőemelő Európa-Bajnok

Emlékeztek erre a július 20.-ai posztomra?: „A Mi Barátunk, Fekete Miklós, Erőemelő Európa-Bajnok lett!!

Újra! merthogy 2019-ben is az volt, de Most minden eddigi csúcsot felállított!!!”

Csak mert most meg szerettem volna nektek mutatni a Mikit, nyugalmi állapotban. 🤣🤣🤣🤣

A Miki nagyon nagy eredményeket ér el mind a sportban,-a munkában, és a magánéletben. Szerető családapa, és férj, csodálatosan gondoskodik a szeretteiről (már majdnem olyan jó mint az én férjem..bocs Miki, ezt nem hagyhattam ki😁😁💪 ), de fiatalokat megszégyenítő erővel és kitartással bír! Gőzöm nincs honnan veszi az energiát, és a hidegvérét. Mert bizony a Miki olyan mint egy kobra…nyugodt, megfontolt, nehezen lehet kihozni a sodrából.. mondjuk még sosem láttam sem idegesnek, sem ingerültnek, de nem mar meg az tutti (na jó, a kobra megmarna) nézeget egy darabig ha „hülye vagy”, de aztán úgy kezeli a helyzetet, hogy azt hiszed magadról, mekkora ász vagy.. na a Miki ilyen. ..nem bánt meg senkit, és nem henceg soha azzal amit elért, ezért teszem én😊

és hogy miért írom le ezeket? mert fanatikus Zöldturmix ivó! Hoppá! lehet itt van a kutya elásva..?!

Lehet valami köze annak, hogy ennyi évesen (természetesen nem mondom meg, hogy 40 felett van picivel😁😁😁), fitt, energikus, és soha nem beteg ..a turmixhoz?- nem tudom..de felettébb gyanús!

A Zöld legyen Veled!🍀🍀🍀

Ölelés 🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük