Blog

Mi a klorofill?

A klorofill a növényekben és algákban található sötétzöld pigment.

Amellett, hogy a klorofill nagy mértékben lúgos, nagyon gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, növényi rostokban és antioxidánsokban. Segíthet javítani a vörösvértestek minőségét és mennyiségét, ezzel növelve az oxigénellátásunkat, energiaszintünket, javíthatja közérzetünket és erősíti az immunrendszert.

A klorofill klinikailag bizonyítottan csökkenti a gyulladást, és segíthet az olyan betegségek megelőzésében, mint pl a reumás ízületi gyulladás, szívbetegségek és egyes emésztési zavarok (pl a gyulladásos bélbetegségek), csak hogy megemlítsek párat.

Korábban egész arzenált írtam a zöldturmix egészségre gyakorolt hatásairól, nem sorolnám fel mindet újra. 🤪

Újra azt mondom, nem szeretnék mindenkit megváltoztatni, és áttéríteni, hogy márpedig egészséges ételeket egyen.. ez amúgy is lehetetlen lenne, de Azt viszont Szeretném, ha Tennél valamit Magadért!😍

Ha minden nap egy pohár zöldturmixot megiszol, máris tettél valamit!! Én nem ennyit iszom, ennél sokkal többet, tehát tudom mit kérek tőled…nem nagy dolog, csak tedd oda a szándékodat!

Ne csak Nekem légy fontos, Légy fontos Önmagadnak is!

A Zöld legyen Veled!🍀🍀🍀

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük