Blog

Egészséges életmód lépésről-lépésre 3. rész

Készen álltok, hogy folytassam, mik a tiltó listás ételek (cukor tekintetében)?..mert az ördög a részletekben rejlik, bizony ám, az apró dolgokra is oda kell figyelni.

Gondoltad volna, hogy a ketchup, a mustár, a majonéz, a joghurtok, a pudingok, a túrórudik, a befőttek, konzervek, instant kávék,a felvágottak,….igen jól látod, azok is (a felsorolást folytathatnám napestig), mind mind cukorral vannak tele? Hál’Istennek lehet belőlük kapni cukormenteset is…mindenből!!

Összegezve: Kérlek, szánj időt a bevásárlásra, vigyél magaddal szemüveget, ha kell (nekem sajnos kell jó ideje), és nézd meg a termékek összetevőit. Ha van közöttük cukor, akkor inkább tedd vissza. Nekem már megvan a köröm, mit, hol szerzek be, mit hol érdemes venni, amiben nincs. Külön bevásárló listám van a Lidl-re, (szeretem a Lidl-t, mert pl lehet venni magas hústartalmú virslit, sonkát, kolbit stb) a Spar-ra, Tesco-ra is.

Ha nem tudsz fogyni (annak ellenére, hogy iszod a zöldet), fáradékony vagy, evés után esik le a fejed, ingadozik a hangulatod, akkor mindenképp nézd meg miket eszel, és iszol, van e benne cukor. Ha jobban szeretnél lenni, cseréld le őket, és meglátod, mennyivel jobban érzed majd magad.

A Zöld legyen Veled!🍀🍀🍀

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük