Blog

Egészséges életmód lépésről-lépésre 2. rész

Folytassuk a tegnapit..

Nézzük, miket kell még feltétlenül lecserélj:

cukor– még kávéba se!! helyette használj erithritet.. ne is vegyél abszolúte a boltban, még csak a sort is kerüld el, nagy ívben😊részletesen nézzük meg miben van cukor (1.rész):

cukros üdítők: -pl a gyümölcsleveknek csúfolt lötyik😅😅😅😅, gondolok itt a 12%,24% és a többi, 100% alatti gyümölcstartalomú cukrozott italokra, –helyette válassz 100%-os, hozzáadott cukor nélküli gyümölcslevet.

– cola (tudjátok a márkákat), helyette zero, light cola mehet, már Sprite is van zero tudtátok? én nemrég fedeztem fel.. (a velem egykorúak tudják, hogy régen volt a ’barna cola’ ,és a ’szőke cola’, aztán annyi…nem igen tudtunk válogatni🤪🤪 )

energia italok teljesen tiltólistások-igyatok helyette izotóniás, vagy vitaminos italt, cukor nélkülit (még a lidl-ben is lehet kapni)

cukros szörpök, limonádék-, helyette a Pilosnak vannak cukormentes szörpjei, mi a málnásat vesszük, Bella imádja…

egyenlőre megint ennyi, hagyok időt emészteni, de holnap folytatom, mert a cukor szinte mindenben benne van, amikre majd oda kell figyelned..

( a képet, 🥰egy kedves zöld fogyasztónk küldte)

A Zöld legyen Veled!🍀🍀🍀

Ölelés🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük