Blog

Kísértés léböjt kúra alatt

Nekem most lesz vége a napnak, mármint munkailag..lassan elcsendesülnek a dolgok..csúfolt nap volt a mai (is).

A méregtelenítéshez pont ideális, a sok munka (legalábbis számomra), mert nem volt időm arra figyelni, hogy éhes legyek. Pedig Pityu papó (kint a kertészetben) kínált minden féle jóval, mindenképp rá akart beszélni, hogy egyek.. legalább 5 féle ételt dugott az orrom alá (annyira cuki volt, mondja egyek szalonnát stb, mondom léböjtöt csinálok, nem eszem semmi szilárdat, erre ő: akkor süssek tojást?😁😁😁 bárcsak lenne mindenkinek ilyen papója).

Visszatérve: Azt gondolnátok, hogy nehéz volt megállni, de Nem. Mondjuk nem először csinálom, van már rutinom😊 és nem az volt rossz, hogy nem eszem, hanem, hogy visszautasítom, pedig ő olyan jó szívvel ad mindent.

Na megint elkalandoztam, oda szerettem volna kilukadni, hogy egész nap nem volt időm semmire, majd amikor megittam az utolsó pohár turmixomat, jutott eszembe, hogy szerettem volna készíteni, még reggel egy képet arról, hogy mennyi minden lével indultam el itthonról….kénytelen voltam az utolsó üveg turmixom nyomát lefotózni 😂😂,

Egyrészről, hogy lássátok, tényleg böjtölök, méregtelenedik a testem ( a böjt végére ezek szerint nem leszek mérges ? 😇😇😇 ), másrészről, hogy nézzétek meg milyen szupi színe volt a 2. turmixomnak (az első adag természetesen zöld színű volt).

Bocsánat még egyszer, hogy üres üveget és poharat láttok, de érezzétek a jószándékot, ami tőlem árad felétek.

A Zöld legyen Veled!🍀🍀🍀

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük