Blog

A citromos víz megannyi jótékony hatása

Most a citromos vizet fogjuk megnézni, mi mindenre van jó hatással. Nem csak úgy hobbiból mondtam ám kérem szépen, hogy szükségünk van rá…🤩, különösen a léböjt alatt (aztán pedig maradhat is az étrendedben).

Vágjunk is bele:

-megszünteti a dehidratációt-energizálja a testet
-felpezsdíti az anyagcserét
-stimulálja az emésztőszerveket
-segít a fogyásban
-felpörgeti az agyat
-méregteleníti a beleket
-erősíti az immunrendszert
-csökkenti a gyulladást

Na mit szólsz hozzá? ugye nem rossz?A turmixodba is facsarhatsz, vagy a salidba apróra vágva…nekem bevállt.

A Zöld legyen Veled!🍀🍀

Ölelés🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük