Blog

Ismét a szépségről

Néha előhozakodom nektek a szépséggel, mint olyan. Most is ezt fogom tenni..

Én komplexen szeretném, hogy jól érezd magad a bőrödben, ezért foglalkozom minden területtel.

Szóval ott tartottam, hogy a szépség: minden emberben tudsz találni Szépet, és ha nem találsz, akkor bocsi, de a te készülékedben lehet a probléma…még ha Magadról van is szó..Bizony, nagyon sok ember leértékeli magát, mert ha valaki, hát ő bizony tudja, hogy görbe az orra hegyén a szőrszál, és hopp, máris csúnyának tartja magát.

Mit szólnál hozzá, ha nem a szőrszálra figyelnél az orrod hegyén?-hanem pl a gyönyörűen csillogó szemedre?- vagy bármire, amit szépnek látsz magadban? és Igen.

Én is Nőből vagyok, ismerem magam, látom a hibáimat, de azt is, ami szép (pl a szemeimet szeretem…-, a világ lakosságának csupán 2 %-a zöld szemű…, és én közéjük tartozom ..még az is lehet, hogy ettől varázserőm van..ki tudja? 😊..) kb így megy ez…nem a hibáimat ecsetelem, hanem kielem a Jót!

Próbáld ki, keress magadban jó, és tetsző dolgokat. Mindjárt jobban fogod magad érezni a bőrödben. Nem szabad elfelejtenünk, hogy sok fals képet kapunk a médiából, innen -onnan, és azt hisszük, az a szép! Ahhoz mérjük magunkat, és másokat is..

A fő baj az, hogy olyan ideálokat állítanak fel, és tesznek a köztudatba, amik tele vannak retusálásokkal, meg nem tudom hogyan nevezik, amikor valami hyper-szuper arcot, alakot rettyint, egy teljesen átlagos fotóből. Az utcán simán elmennél azok mellett az emberek mellett, fel sem figyelve rájuk, akiket egyébként csodálsz a plakátokon, vagy a neten stb..

Ezért kérlek, Ne ezekhez rakd a mércét, soha ne akarj hozzájuk hasonlítani, légy Önmagad, mosolyogj, és a világ megszépül. Nincs baj azzal, ha nem vagy tökéletes, én sem vagyok az, és pont ezekkel a tökéletlenségekkel vagyok tökéletes😊 mint ahogy Te is!!!

A Zöld legyen Veled!🍀🍀

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük