Blog

Újzélandi spenót ültetés

Én kis kertész-”leány” leszek, kelő nappal Én is kelek.. Egy újabb nap a paradicsomban akarom mondani kertészetben😂

Nem csak fotózkodom ám, nehogy azt tessen hinni, Pityu papó meg egyedül dolgozik 😁 , nem nem, épp az Újzélandi spenót elvetése előtt állok, .. illetve guggolok 🙃

Nem magam szórakoztatására készítem itt a jobbnál jobb ( 😅😅😅) képeket (mint mondtam korábban nagyon profi vagyok ebben..is😊😊 ), hanem, hogy beavassalak titeket is a kertészet életébe. …hátha valakit érdekel a háttér 😁😁😁

Szóval gőzerővel folyik a munka, ééés, majd amikor már gyönyörűen zöldell minden, újra beszelfizem Nektek😊

A Zöld legyen Veled!🍀

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük