Blog

Elválaszthatatlan barátság

Judit Kelemen barátnőmmel már 23 éve vagyunk elválaszthatatlanok 🥰 a távolság, ami kettőnk között van, csak földrajzi.

Igaz, keveset tudunk találkozni, de tudjuk, hogy mindig számíthatunk egymásra!! 🌷Ma végre megint töltöttünk együtt egy kis időt, amiből nem maradhatott ki a zöldturmix sem..

Judit még eddig nem ivott soha, most érett be, hogy meg merte kóstolni! Nem csak megkóstolta!! Ízlett neki, nagyon meglepődött, hogy milyen finom 🤣

Te kóstoltad már?

A Zöld legyen Veled!!🥬

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük