Blog

Végre palántázás

Nem mindennapi esemény van mögöttem a mai napon! Tudjátok mi történt ma velem?

-semmi😂😂😂😂😂

Na jó, viccet félretéve, nagyon sokat dolgoztunk Pityu papóval a kertészetben ma is. Nagy dolog történt, mert végre palánta méretűre nőttek a magjaink, amit olyan lelkesen vetettünk. Pénteken ki is kerülnek a végleges helyükre (na még arra is kíváncsi vagyok, hogy hogy fog sikerülni a kiültetés 🧐🧐). Ez volt az első közös vetésünk, mert mint tudjátok, még csak 3 hónapja vettem át a kertészetet. Ez óriási öröm számomra (mármint h lett a magokból tényleg palánta 😅😅😅) mert eredményes munkát végeztünk, úgyhogy nekem ez nagy eseménynek számít (látjátok mi mindennek lehet örülni? 😊 ). Nagyon szeretném, hogy folyamatosan biztosítva legyenek számotokra a zöld levelek, senki ne maradjon egészséges elixír nélkül…és ha rajtunk múlik, nem is fog
💪💪💪💪💪
Igazából most kezdek képbe kerülni, hogy mennyi zöldet kell ültetnünk ahhoz, hogy a szép számmal megnövekedett igényeket ki tudjuk szolgálni. Hál’Istennek (meg nektek persze), rohamosan megnőtt a zöld fogyasztók száma, ezáltal egyre több fóliát kell beültetnünk (amíg a beültetett növényeink szedés érettek nem lesznek, addig lehet előfordulhatnak kis tolódások, de ez csak átmeneti, ígérem mindent meg fogunk oldani, hogy mindenki elégedett legyen).

Szeretném, ha tudnátok, hogy aki jelenleg részesül a zöldben, az kiváltságosnak számít a jelen helyzetben (ölellek titeket), mert most minden héten feszegetjük a határainkat, a kiszolgált vásárlóink számával. Igyekszünk bővíteni, teljes odaadással dolgozunk ezen, aggodalomra semmi ok 🤪🤪🤪, csak akartam, hogy Ti is képbe kerüljetek, hogy nálunk, hogyan állnak a dolgok 😊

A Zöld legyen Veled! 🍀🍀🍀

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük