Blog

Az élet egésze

Eltelt a három nap, kinek munkával, kinek kikapcsolódással. Nekünk volt ez is, az is.

Édesanyám házának a tetőjével, a múltkori vihar keringőzött egyet. Ez a tánc bizony végzetes volt..le kellett bontanunk az egész tetőt. Nagy munkában volt a család, koppra leszedtünk mindent, most olyan szerkezetet és gyönyörű új cserepeket kap, a 40 éves házikó, amivel rock and roll-t 💃🕺 is járhat bármilyen hurrikán, nem fárasztja le 😁😅…ez volt a munka része. Mellesleg nagyon élveztük mindannyian, hihetetlenül imádom, amikor a család együtt dolgozik, senki nem unatkozott, jókedv és kacagás járja át a portát 😊

De hogy az egyensúly meglegyen, voltunk kikapcsolódni is, elsorolni is sok lenne, hogy hol, és merre jártunk, tiszta zarándokok vagyunk🕺 És hogy miért írom le ezeket? Mert látnunk kell az élet egészét! Mely nem csak abból tevődik össze, hogy egészségesen élünk, és hogy odafigyelünk arra, amit eszünk, hanem, hogy mennyire éljük meg a napokat annak teljességében, mennyire tudunk jót tenni másokkal, mennyire tudjuk szeretni a családunkat, hozzátartozóinkat, ismerőseinket, barátainkat, törődni, foglalkozni velük, és magunkkal.

Igyekeznünk kell a Jó dolgokra figyelni, Egyensúlyt teremteni magunkban, és jókedvre deríteni másokat. Mennyire fontos, hogy béke legyen bennünk magunk, és mások iránt. Hisz minden betegség (meglátásom szerint) valamilyen lelki problémából fakad, amivel nem tudunk mit kezdeni, nem tudjuk megoldani, vagy nem mondjuk ki….úgyhogy kérlek, nézd meg, mi az, ami esetleg nyomaszt, vagy bánt, és írj rá 20 megoldást, abból 1 biztosan megoldja a problémádat.

Vigyázzunk egymásra🥰

A Zöld legyen Veled🍀

Ölelés🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük