Blog

Pistike keresztelője

Sziasztok!

A mai nap, nem a zöldről szól.. a mai nap másban különleges..😇 tudjátok miért? mert Pityu papónak (remélem már tudjátok ki ő, de egy kis infó az új tagoknak: Nagy István, azaz Pityu papó, ő a jobb kezem, vagy én neki, nem tudom, mindenesetre együtt dolgozunk a kertészetben, láthattok róla fotókat a csopiban), ma volt az unokája, Pistike keresztelője👼👼👼!

Szóval Nagy nap ez Nagy-éknál! Nagy öröm, Nagy ünneplés, Nagy evés, meg mindenek😊

Örüljünk Velük!😍

A Zöld legyen Veled!🍀

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük