Blog

Bella 4,5 éves, és lelkes zöld ivó!

Sziasztok Kedveskék!

Nézzétek meg Bellát, 4,5 éves, és lelkes zöld ivó! Nem mindegyik turmix ízlik neki, hisz van növény, melynek picit csípős íze van, de akkor feljavítom neki egy kis mézzel, és fahéjjal, én pedig magamnak, Maca porral, vagy mikor mivel..de 90%-ban nincs panasza soha, nem mondja, hogy nem finom, megissza és szalad tovább játszani. 7 hónaposan már kortyolgatta a zöldet (majd megkeresem azt a fotót), de már nem csak kóstolgatja. Lehúzza, mint egy pohár vizet..tudja, hogy ettől erős lesz.

Az Ízlésről: Mindenkinek más és más a finom, ezért ami nekem ízlik, nem biztos, hogy neked is fog.

Én egy irányt mutatok a receptjeimmel, te pedig formázd magadra, az ízlésednek megfelelően. Sikerülni fog, csak ne add fel😊 tudom, mert Én sem tettem, nekem is kísérletezni kellett, mire rájöttem mit mivel, miből mennyit😊

A rendszerességgel kapcsolatban pedig: Segíthetek adatokat adni, hogy pl a zöldturmix fogyasztása mire jó, sőt, ki tudom neked küldeni egészen az ajtódig, hogy egy lépést se tegyél, tudok neked tanácsokat adni, az egyetlen dolog amit nem tudok, az a szándékod, amit már Neked kell odatenned, hogy elkészíted, és megiszod..minden nap..🙂

Én odateszem magam! és TE?

A Zöld legyen Veled!🍀

Ölelés🥰🥰
Mariann😘

ui: Bella épp egy vörösmángoldos turmixot kapott, le sem tudja tagadni, hogy örül neki😍

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük