Blog

A türelem Zöldet terem

Sziasztok Kedves Zöld ivók, és leendő Zöldivók😊!

Újra itt vagyok Veletek, teljes mellszélességgel belevetettem magam a munkába. 😁😍

Ami azt jelenti, hogy már voltam a kertészetben palántázni, és egyéb növényekkel kapcsolatos tennivalókat elvégezni, de sok adminisztratív munkám is maradt a nyaralás miatt.. tegnap már ezeket csináltam volna ezerrel, de a kedvenc laptopom nem volt hajlandó bekapcsolni, akár milyen szépen kértem, nem akart „múködni”..most a doktorbácsinál van, megigazítják a kontaklencséjét 😊

DE: „Nem baj, van másiiik”, -mint ahogy mondotta volt Eötvös Gábor a 80-as években, a Fővárosi Nagycirkuszban..(a fiatalok ezt lehet nem értik, de van róla youtube, ha valakit érdekel), így ma már Veletek, a vásárlóinkkal foglalkozom, elkezdtem összeállítani a jövő és az azutáni rendelési hetet.

Tudjátok, nem akkora a kertészet, hogy azonnal tudjunk adni zöldet minden új vásárlónknak, (akik vannak szép számmal hál’Istennek), ezért nekem sokszor matekoznom kell, hogy mindenki elégedett legyen. Senki nem kerülhet hátrányba, ezért addig boltoljuk a dolgokat, amíg mindenkinek jó nem lesz. Remélem elégedettek is vagytok, vagy ha nem, akkor jelezzétek nyugodtan, azért vagyok, hogy segítsek..🥰🥰😁😁

Szóval kellett kis idő, amíg helyre rázódtam, mivel a betegeskedő gépről át kellett tenni pár excelt (ami másnak gyerekjáték, nekem, aki zseni ebben, csak órák kérdése volt..😁🤣😂) hogy lássam mi merre, de jelentem képbe kerültem.

Erre a nagy ijedségre pedig, gyorsan készítettem magamnak és a családnak, egy finom vörös-mángoldos turmixot, hogy legyen erőm és energiám.

Igyekszem az üzeneteitekre elmaradt válaszokat is megírni, és felvenni újra a ritmus ezen a téren is.

Nyugodtan kereshettek, jelentem készen állok, írjatok, hívjatok, küldjetek füst jelet, én veszem az adást (kivéve amikor dolgozom a növényekkel, de- mint ahogy korábban is-, ott nincs nálam a telefon, visszahívlak, írok, amint visszajövök a civilizációba).

A Zöld legyen Veled!🎋🌱🌿☘️🍀

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük