Blog

Nyári szünet

Sziasztok!

Még kiküldöm Nektek a csomagjaitokat (igen, már sokan megkaptátok, de van, aki még nem), aztán nem leszek..pár napig..hétig..hónapig.😆.jó csak viccelek! Komolyra fordítva a szót, most a családommal leszek pár napig, elmegyünk mi is kicsit pihenni, kikapcsolódni.

Tudom, fogok nektek hiányozni, Ti is Nekem🤣🥰

Ha bármi gondod van, akkor hívj nyugodtan, ha nem veszem fel, akkor visszahívlak..azt nem ígérem, hogy azonnal, de igyekezni fogok.

A Zöld legyen Veled!😍

ÉÉn most a Családdal leszek😆👙😅😁

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük