Blog

Bmx Pro Turmix

A receptet Zoltan Ujvary-tól kaptuk, aki múlt szombaton megnyerte az Országos Summer Contest Bmx Pro versenyt.Szívből Gratulálunk Neki🥰

Zoli is lelkes Zöld fogyasztónk, és tutti recepteket rak össze

Íme az általa készített turmix receptje:
Mai turmix alap volt a levelek mellett a görögdinnye, a szőlő, ribizli, banán, sárgabarack. A dinnye a víz nagy részét tökéletesen helyettesíti és finomabb ízt is ad az egésznek.

Köszönjük Zoli a receptet🤩

Drukkoljunk újra Zolinak, mert már úton van Spanyolországba, ahol újabb megmérettetés elé néz!

Hajrá Zoli! Mi Magyarok Veled vagyunk!!! 🇹🇯

A Zöld legyen Veled!💐

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük