Blog

Visszér megelőzése

Ha hamarabb tudtam volna…

Pár hónappal ezelőtt visszér műtétem volt, aztán hetente jártam Budapestre a seprűvénáimat (amiket műtéttel nem lehetett eltávolítani), elinjekcióztatni. Szeptembertől, még vár rám pár ilyen alkalom, majd meglátjuk mi lesz a végeredmény, de már most is látványos a javulás!

Nem akarlak titeket ijesztgetni az akkor készült képekkel, ahogyan a lábam kinézett a műtét után. Mint aki háborúban járt, mintha tele lettek volna a lábaim golyók ütötte lukaktól, szép kék, néhol lila, piros és zöld környezetben 🤣😂😅

(nem véletlenül halogattam ezt a műtétet, már pár éve)Ha hamarabb tudtam volna, hogy ezeket meg lehet előzni, biztosan nem jutok el a műtőig, de nem tudtam, na meg annyira nem is foglalkoztam vele, gondoltam 1-2 kis visszér mi az? A korral jár. Aztán lett még 1-2, Ó ez még semmi, szép ez így is, annyira nem csikolt, mert a látvány nem fájt. Azonban amikor elkezdtek fájni is a lábaim, na, az már kellemetlen lett.

Akkor már eléggé „szúrt a szög” 😅lépnem kellett. Akkor bizony már sajnáltam, hogy nem foglalkoztam korábban az intő jelekkel, saját magam vittem az erdőbe 😆😁 de viccen kívül, ha újra tehetném, ezeket tenném a kezdetektől:

Szóval megelőzés,: tudom közhely, de:

-sok víz (fontos, a megfelelő keringés és méregtelenítés miatt),
-napi zöldturmix (jól lehajtja a fölös vizet, nincs pangás, nem tágulnak meg az erek),
-vörösszőlőmag őrlemény (megerősíti a vénák falait),
-collagén, és amikor már lefekszel este az ágyba, és tutti nem állsz föl, akkor vizibicikli ,3 percig a levegőbe emelt lábacskáiddal ( elsőre jó ha bírtam 1.5 percig 😅🤣 )

Jah, és ha jól tudom a gyantázás is elősegíti a visszerek kialakulását..de ezt csak hallottam, semmivel nem tudom sem alátámasztani, sem cáfolni🤓

A Zöld legyen Veled💐

Ölelés 🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük