Blog

Columbo felesége

Sziasztok!

A csomagjaitokkal a fotón, Nagy Máriát láthatjátok, Pityu-papó nővérét.

Mária olyan volt számotokra eddig, mint Columbo felesége (imádom azt a sorozatot, aki nem ismeri, annak elmondom, hogy szinte nincs olyan epizód, amiben Columbo, ne emlegetné a feleségét, de SOHA nem mutatták egyetlen részben sem őt, ..ezt mindig zokon vettem, és mivel Én nem szeretnék Nektek ilyet okozni, ezért gondoltam megmutatom nektek az őstermelőnket, Máriát), hisz őt is sokat emlegetjük, mivel az ő számlájára kell utalni a zöld levelek árát. Így legalább össze tudjátok kötni a nevet a személlyel, azaz Nagy Mária, alias Marika mama, ahogyan az unokái szólítják.

Ő is imádja a zöldet, nem maradhat ki a turmix a mindennapi életéből, épp ezért egészséges, nem gyötrik betegségek, fiatalokat meghazudtoló erővel bír, lendületes, fiatalos, nem beszélve a főzési tudományáról. Mennyei ételeket készít, profi kocsonya készítésben, de ha le szeretnéd körözni az autópályán, kösd fel a gatyád, mert igazi Ayrton Senna😂

A Zöld legyen Veled💐

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük