Blog

Tudod már mit főzz ebédre?

Sziasztok!

Tudod már mit főzz ebédre? Adhatok Neked egy ötletet? Igaz, ezt az ételt szombaton készítettem (a nagylányunknak, Nórinak, akkor ünnepeltük a névnapját💐🥰 utólag persze, mert mindenki dolgozik és nehéz összehozni. Ilyenkor jön össze a „nagy” család..🥰szeretem amikor összegyűlünk), de hétköznapra is tökéletes étel.

Szóval csak sütöttem le oldalast, és csirkecombfilét, amit már előző nap bepácoltam, készítettem hozzá basmati rizst, és salit. A saliba szinte mindig vágok citromot is (minire felvágva) a fetasajt és zöldségek mellé. Az adag amit megeszek, a tányéron látható mennyiség negyede. Rizst (kizárólag basmatit, és hetente 0-1x😆😅) maximum 2 kanállal eszem, a Sali és a husi van többségben.

Jó étvágyat😁

A Zöld legyen Veled!

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük