Blog

Banános-Goji bogyós turmix

Jó reggelt!

A Ti napotok is turmixxal indul?

Én ma kihagytam az almát, tettem bele 2 banánt ( már kicsit magbarnultak🤩😅🤣),
fél marék goji bogyót, és 4 levél Mángoldot.
Felöntöttem vízzel, és hát mire kész lett egész érdekes színe lett 🤣 ( ne feledd, teljesen homogénné kell turmixolni) 😂 de ízre jó volt.. nem volt annyira édes mint az almával, de bőven belefér a jól elfogyasztható kategóriába. 🥰🤣😂🤩

A Zöld legyen Veled🥬

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük