Blog

Malabár-spenót

Most a Malabár-spenótot mutatom meg nektek, készítettem róla egy fotót a kertészetben.

Csodaszép futó növény 2-3 méter magasra megnő. Még most kap szárnyra, 1-2 hét múlva, már teljesen benövi a hálót.

A fiatal levelek gyengéd, lédús, ropogós, könnyű friss aromájúak. Mi a zöldet termesztjük, majd látod a fotókon is, de létezik vörös színben is.Íze emlékeztet a mángoldra, a spenótra, vagy a fiatal kukoricára. Turmixnak elkészítve igazán kellemes, jó ízű italt kapsz.

Rengeteg A-, és C-vitamin van benne, valamint vas és kalcium tartalma is kimagasló. A Szem gyógyírjének is nevezhetnénk, mivel hosszútávú fogyasztása javíthatja a látást. Egy honlapon találtam egy érdekes cikket, mi szerint egy kertész, saját maga termesztett Malabár spenótot fogyasztott napi szinten, így 0.25 egységgel lett jobb a szeme 6 hónap alatt.

Elképesztő nem?

A Zöld legyen Veled!

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük