Blog

Természetes szépségapolás

Lassan képbe kerültök velem, tudjátok az álláspontomat az étkezéssel kapcsolatban, most a szépségre térünk picit vissza.

Soha nem voltam egy Madam, mindig az egyszerű dolgok vonzottak. Nem járok magassarkúban, nincs 6 kiló púder és festék az arcomon, a természetes szépséget preferálom. A lányaim is ezt a példát követik, igazi hercegnők, számomra a legszebbek, minden kence nélkül is!

Tudják, hogy a kisugárzás megszépíti az embert! Ha Jól érzed magad a bőrödben, tisztában vagy az értékeiddel, a jó tulajdonságaiddal, és a viselkedésed példamutató, akkor már Most mondom Neked, hogy egy Csoda vagy!

Persze vannak olyan dolgok, amik kezelésre szorulhatnak, pl 1-2 pattanás, főként fiataloknál, de ha van kéznél egy kis teafaolaj, akkor fülpucolóra csepegtess belőle, és kend be vele napi 2-3 alkalommal.
Ha rozaceával küszködsz, akkor kamillába mártott vattapamaccsal óvatosan töröld át az arcod reggel és este.

A vegyszeres krémeket, és az alkohol tartalmú szereket felejtsd el, használj természetes alapanyagú készítményeket, télen takard sállal az arcod, nyáron napfényvédőzd, és minden nap hidratálj.

Erőltess mosolyt az arcodra, és a Világ visszamosolyog Rád!Egy ragyogó szempártól nincs tökéletesebb szépség!

A Zöld legyen Veled!

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük