Zöldturmix Spirulina Alga porral
Blog

Zöldturmix Spirulina algával

Sziasztok!

Ahogy ígértem, elkészítettem az első extra zöldturmixot, egy Plusz superfooddal, a Spirulina algával. Bár a zöldturmix önmagában is superfoodnak számít, én szeretem fokozni a dolgokat, így megspékeltem, mi baj lehet belőle😁😆😂

A spirulina pornak élénkzöld színe van, majd látjátok a fotókon is, ettől picit megijedtem elsőre, gondoltam hű ez lehet erős lesz a mángolddal együtt, de nem 😲. Tettem hozzá almát, és 2×2 dl vizet. Nagyon jó íze van, meglepően zamatos. A spirulinának nagyon magas a fehérje tartalma, de van benne vitamin és ásványi anyag is, így a mángolddal együtt nagyon ütős lett.
Próbáljátok ki😎
(+egy pohárral úgy ittam, hogy tettem hozzá citromot is, és lehűtöttem..isteni volt)

A Zöld legyen Veled!

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük