Szuperfood
Blog

Superfood a turmixba

Sziasztok!

Ma beszereztem pár érdekes superfood-ot, kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek, ha a turmixomhoz teszem őket! Illetve a turmixom milyen lesz tőlük😁🤣😅

Szeretek kísérletezni, minden nap másikat veszek teszt alá …majd leírom a tapasztalatokat, ha kíváncsiak vagytok rá😁😆( a termékeket ezen a linken tudjátok megnézni, ha valakit esetleg érdekel: https://webshop.hillvital.hu/egeszseges-eletmod )

A Zöld legyen Veled!

Ölelés 🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük