Menta
Blog

Menta a saját kertészetünkből.

Jó reggelt!

Ezek itt a Mi mentáink a kertészetben, és persze a Tiéd is, mert kapsz a csomagodba megint a héten 😅🥰
Teheted a turmixodba, vagy készíthetsz egy hűsítő italt ( menta, friss citrom facsart leve, édesítő, víz, jégkocka..hagyd összeérni a hűtőben) és kortyolgathatod ebben a melegben!

Ha Te még nem iszod a zöldet, kezd el most! Ne habozz🤩jelentkezz nálam a jövőheti csomagodért!

A Zöld legyen Veled!

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük