Blog

Ha már unod az édes ízeket a turmixban…

Most egy avokadós, uborkás zöld mixet javaslok neked, ami tele van A-; és E- vitaminnal az uborka miatt, valamint K-vitaminnal illetve B-vitaminokkal az Avokadónak köszönhetően.Nem beszélve a többi rengeteg vitaminról és ásványi anyagról, ami a zöld levelekben találhatóak, amiket szintén a turmixba teszünk.

A hűsítés kedvéért javaslok egy marék jégkockát is hozzá.

Lássuk a receptet:
1 db avokadó (lehámozva, mag nélkül)
2 db kb 10-15 cm uborka, vagy ½ kígyóuborka
1 marék zöld a csomagodból (mindenki kap bele ezen a héten mentát is, javaslom add ehhez a mixhez)
2 dl víz

A Zöld legyen Veletek!

Ölelés🥰
Mariann

Ha szeretnél a Zöldturmixodhoz szép zöld leveleket kapni, csak írj rám😁

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük