Blog

Zöld teával a ráncok ellen

Azt már bizonyára mindannyian tudjuk, hogy a zöld tea fogyasztása hasznos fogyókúra esetén, valamint csökkenti a szívbetegségek, és a rákos megbetegedések kialakulásának esélyét.

DE azt Tudjátok, hogy nagyon hatásos a ráncok ellen is?
Öregedésgátló polifelonokkal van tele, amik serkentik a bőrben az elasztin termelődését. Az elasztin segít megőrizni a bőr kollagén szintjét, feszessé és fiatalosabbá varázsolja a bőrt.
Igyál meg napi 2-3 csésze zöld teát, és a bőröd szépülni kezd!

Ölelés
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük