Blog

Tudjátok milyen előnyei vannak a zöld turmix fogyasztásának?

💊Nem kell vitaminokat és táplálékkiegészítőket szedni

🥗Kompenzálja a civilizált étrend káros hatásait

⚖️Egyensúlyban tartja a szervezetet, hogy ne kelljen lúgosítani

🥦Éhgyomorra elfogyasztva energiával tölt fel (Gordon Ramsay csak ezt issza ebédre)

🍎Mivel megtartja a szervezet normális pH értékét rengeteg betegséget meg lehet vele előzni, mint például a rák kialakulását

És tudjátok mi a legjobb? Nálunk is elérhetőek a bio zöld levelek, a mindennapi zöld turmixhoz!😍

Üdv. Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük