Blog

Részletesebben a Zöld levelekben- turmixban lévő tápanyagokról, és hatásaikról a szervezetre 6. rész

Otto Wartburg rájött, hogy a rák kialakulásában fontos szerepet játszik a szervezet normális pH érték megtartása, hiszen a rákos sejtek O2 hiányos területeken fejlődnek ki.
Azaz, ha iszod a klorofillal tele zöldet, akkor elég O2-hez juttatod a sejtjeidet ahhoz, hogy ne legyenek olyan területek, amik talajul szolgálhatnak a rákos sejtek kialakulásának.
Erre számos példa van, hogy már meglévő daganatos sejtek fejlődtek vissza, és tűntek el nyomtalanul, csak zöldet fogyasztva, semmilyen CH bevitellel ( a cukor táplálja a rosszindulatú sejteket)!
A Klorofill nagyon jó antioxidáns, a rák elleni harc mellet küzd a gyulladások és az érrendszerű betegségek, valamint a szabad gyökök ellen, ezzel lassítja az öregedést (még egy módon küzd az öregedés ellen, de erről később).

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük