Blog

A klíma biztonságos használata

Menyi az Annyi?

Te tudod hány fok különbséggel (kinti, bent hőmérséklet) használhatod biztonságosan a klímádat úgy, hogy ne légy tőle beteg?

Nekem utána kellett néznem, mert ebben a nagy hőségben hajlamos az ember túlzásokba esni, és nem szerettem volna megbetegíteni a családot.
Utánanéztem több helyen, mit javasolnak a hozzáértők. Meglepő volt számomra, mekkora ebben az egyetértés, nem vagyunk ehhez hozzászokva igaz?- így ez egy elég stabil adatnak mondható..
A lényeg, hogy a kinti, és benti hőmérséklet különbség 4-6 C` lehet. Ezzel elkerülheted a megfázásos tüneteket, a torokfájást, szédülést, fejfájást, rosszabb esetben izületi-, izomfájdalmakat ill. gyulladásokat. Figyeljetek oda a Klímaberendezés megfelelő karbantartására, fertőtlenítésére, minden évben legalább egy alkalommal.

Vigyázzunk egymásra!

Ölelés
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük