Blog

Ne dobd ki a kávézaccot!!

Készíts belőle test-peelinget, hogy bőröd gyönyörű legyen.

Keverj össze mandulaolajat, szőlőmagolajat kávézaccal, tégy hozzá 1-2 csepp szegfűszeg olajat, és már használhatod is.

Zuhanyzásnál tudod használni: miután bevizezted a tested, jól dőrzsöld be magad a krémes állagú peelinggel, a kritikus helyeken comb-, fenék esetleg has, tovább is masszírozhatod, használhatsz hozzá mosdókesztyűt, majd szokásos módon fejezd be a zuhanyt. Érezni fogod még percek múlva is, hogy mennyire beindította a vérkeringést, feszesíti a bőrt, halványítja a striákat, rendszeres használattal a narancsbőrödnek is búcsút inthetsz.

Ezt én raktam össze magamnak kb 2 éve, de szeretném ha Te is boldog lennél tőle.

Ölelés
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük