Blog

Most a gyerekekről!!

Fontos: figyeljetek oda a gyerekekre, hamarabb kiszáradnak ebben a hőségben!! Ne menjenek napra 10-15 óráig, ezen időn kívül is védjétek a buksijukat vékony kendővel vagy sapival, kínáljátok gyakran őket vízzel.🥤🧋🧃vagy bármilyen cukor mentes innivalóval.

Még véletlenül se hagyjátok őket az autóban amíg vásároltok!!!

Nem elég ha picit lehúzod az ablakod!!! Inkább keltsd fel, és vidd magaddal..kerüld el a tragédiát!!

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük