Blog

Részletesebben a Zöld levelekben- turmixban lévő tápanyagokról, és hatásaikról a szervezetre 5. rész

Szervezetünk normális működéséhez, mind makro( Foszfor, Klór, Kalcium, Nátrium, Magnézium, Kálium), mind mikro elemekre (Cink, Fluor, Jód, Mangán, Kobalt, Króm, Molibdén, Vas, Réz Szelén) szükségünk van, meghatározott mennyiségben. Amennyiben ezekből hiány vagy többlet lép fel, felborul a sav-bázis egyensúly. Divat lett a „lugosítás” kifejezés, pedig nem lugosítanunk kell, hanem Alkalizálni…azaz, egyensúlyba hoznunk ezeket az elemeket. Erre való a Zöld turmix, hiszen ez segít a táplálkozással képződő savakat közömbösíteni, ez által létrehozva a hőn áhított egyensúlyt.

A Zöld turmix kompenzálja a civilizált étrend káros hatásait, azaz ha valaki nem hajlandó az étrendjén változtatni, akkor az a minimum, hogy napi egy adag turmixot elfogyaszt, hiszen ezzel egyensúlyban tudja tartani a szervezetét, hogy ne tolódjon el a pH értéke (ne kelljen lugosítnai , hisz ezek a lugosítók egy vagyonba kerülnek, és tudjuk most már, hogy nem lugosítanunk kell, hanem alkalizálni).

A Zöld legyen veletek 🙂

Ölelés

Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük