Blog

Részletesebben a Zöld levelekben- turmixban lévő tápanyagokról, és hatásaikról a szervezetre 4. rész

Méregtelenítő hatású: javítja az emésztést, hozzájárul a toxinok kiürüléséhez, elősegíti a szervezet természetes méregtelenítését is. Fogyókúrázók esetében, ajánlott léböjt kúrával kezdeni, mivel a méregtelenítés elengedhetetlen egy egészséges test létrehozásában ( Én is csináltam 30 napos ill 7 napos léböjtöt, a zöldturmix mellé homoktövis levet ittam a magnézium pótlásra, céklalevet a vas pótlásra, valamint Collagént -a collagénről írok majd később miért is fontos, és melyiket ajánlom-…ütős volt a kombó). Természetesen a léböjt csak jótanács, de ha nem szeretnéd,akkor se keseredj el, iktass be 2 étkezés helyett zöldturmixot, hagyd el a lisztes dolgokat (kenyér és péksütik, tésztafélék, sütik), a burgonyát (magas a CH tartalma), ne használj cukrot, sem mézet, helyettesítsd Erithrittel.. Sportolj, mozogj, szüless újjá:)

Ölelés Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük