Blog

Részletesebben a Zöld levelekben- turmixban lévő tápanyagokról, és hatásaikról a szervezetre 3. rész

Nehézfémek ellen: mivel a nehézfémek felgyülemlenek a szervezetben, a kor előre haladtával képtelen a test megszabadulni tőlük, segítségre van szüksége ezek eltávolítására. A klorofill hozzátapad a káros anyagokhoz, megakadályozva ezzel a felszívódásukat, majd kiürülnek a szervezetből. Meg kell jegyeznem, hogy amit felhalmoztunk a testünkben X év alatt (mennyi éves is vagy? 🙂 ) nem egy heti zölddel fog távozni 🙂 A jó hír, hogy képes vagy megszabadulni ezektől, de :Légy kitartó!

Ölelés 🙂Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük