Blog

ZÖLDTURMIX – A FIATALÍTÓ SZUPERFOOD

Fiatalon az embernek nincsenek ízületi fájdalmai és a daganatos betegségektől sem tart igazán. Nincsenek különböző nyavalyái és energikusan, boldogan éli az életét. De sajnos az idő kerekét nem lehet visszafordítani… vagy mégis?…

Szeretném bemutatni a zöldlevelek, az élő ételek csodáit. A rendszeresen elfogyasztott zöldek rejtik a fiatalság igazi titkát. Ám komoly gondokkal nézel szembe, amikor nyers zöld-fogyasztásra adod a fejed…

ZÖLDTURMIX AKADÁLYOK
Tudatos zöldturmix fogyasztóként gyakran szembe találhatod magad a következő akadályokkal:

1. Az elérhető zöldekkel kapcsolatban nem tudhatod biztosan, hogy milyen vegyszerek, esetleg mérgek vannak az általad vásárolni kívánt zöldekben.

2. Az igazi, tápanyaggal teli zöldek HIÁNYCIKKNEK számítanak. Egész egyszerűen NINCSENEK, nem elérhetőek. Megtermeled magadnak? Rendben, de hogyan lesz az tápanyagdús? Értesz a talajbaktériumokhoz? A talajélet-gondozáshoz? Tudod, hogyan kell római salátát nevelni?

3. Az olyan különleges növényeket, amelyek a legtöbbet dobnának az egészségeden (fodros kel, leveles kel, római saláta, mángold, mizuna), azt nem termeszt senki kerek e vidéken!

4. Ha valami csoda folytán találsz vegyszermentes, „szuperzöldet”, akkor sincs időd elmenni a piacra vagy a boltba. Ráadásul egy héten egyszer van biopiac, és mire odaérsz, elvitték a javát. Vagy megszerzed, ami kell, de hogyan iszol friss turmixot a hétközepén? Jó lenne, ha valaki egyszerűen házhoz hozná ezeket…

ZÖLDVITAL – LEHETSÉGES MEGOLDÁS
Azért vágtunk bele a zöld növények termesztésébe, és felhasználóbarát kereskedelmébe, mert közel ötvenezer vásárlónk visszajelzései alapján láttuk, hogy az egészséges táplálkozást nem szabad kihagyni az egyenletből.Saját erőből a nulláról létrehoztunk egy egyedülálló mezőgazdasági telepet Magyarországon, ahol vegyszerek nélkül olyan növényeket termesztünk, amit az országban máshol nem tudsz megszerezni. Mi, készek vagyunk korlátozott mennyiségű zöldturmix alapanyag rendelés felvételére. ..és Te készen állsz, hogy egészséges légy?

Írj üzenetet, segítek a rendelésben szívesen.

Üdv Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük