🥬Kik is vagyunk? -Virág🥬

Szerző: orosz Közzétéve:

Sziasztok🥬🥬🥬

Pár napja bemutattam Nektek Nórit, a legnagyobb lányomat.

Most ismerjétek meg a középsőt, Virágot, a hölgykoszorúnk, és egyúttal a ZöldVital csapat, szintén oszlopos tagját.
Mivel családi gazdaságként dolgozunk, így fontosnak tartom, hogy mindenkit megismerjetek.
Miért? mert mi nem csupán „terméket” adunk neked amikor a zöldedet elküldjük számodra… Mi beletesszük szívünket lelkünket, hogy segítsünk. A Zölddel együtt a Családias légkört, amiben dolgozunk is át szeretnénk adni, és ami ezzel jár: törődést, odafigyelést, segítőkészséget, ha kell együttérzést, mert mi tényleg átérezzük, ha valaki bajban van, és támogatjuk, ha valaki egészségesebben szeretne élni, megelőzve ezzel betegségeket.
Virág, az egyik leglelkesebb a családban, nagyon érzékeny, hihetetlen jó az empátiája, és a kedvessége. Olyan mint egy melegszívű hercegnő, aki jó értelemben hisz a csodákban, megmaradt benne a gyermeki naivitás, és bár nagykorú, gyermeki szemekkel tud rácsodálkozni a világra, amit nagyon szeretek benne. Önzetlen, egy nap legalább 10x megkérdezi, hogy miben tud segíteni. Nagyon művészi a lénye, szereti a szép és esztétikus dolgokat, a lakberendezés a második szerelme a Zöld után. Csoda szép munkája van ezen a téren is.
Teljes szívével jólelkű (akárcsak a testvérei), a számára idegenekkel is képes nagyon kedvesen bánni, és beszélni.
Kiskorában nagyon sokat jött velem mindenhova, legyen az munka, vagy sport, de akár egy bevásárlás is. Nagyon ragaszkodó, igényli a sok beszélgetést.
Épp ezért választottuk arra a feladatra, hogy tartsa Veletek a kapcsolatot. Ő fogja írni az emlékeztetőtöket, ha épp lejárt az előfizetésetek, vagy hogy írjunk e be az aktuális rendelési listába. Ezeken kívül, a nyíregyházi csomagok kiszállításában is segít, a párjával Petivel együtt. Hála Nektek, már olyan sok lett munkájuk, hogy jövő héttől nővére Nóri, és párja, Milán is csatlakozik hozzájuk.
Igazán szerencsésnek érzem magam, mert minden családtagom Kincs!

Ölelés
Mariann

🥬A Zöld legyen veled!🥬
Ha szeretnéd megosztani recepted,tanácsot szeretnél kérni, érdeklődnél csatlakozz Facebook-csoportunkhoz.
Ha még nem tetted meg Like-old Facebook oldalunkat is.

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük