🥬Kik is vagyunk? -Peti🥬

Szerző: orosz Közzétéve:

Remélem kíváncsian várjátok a család többi tagjának bemutatását, jöjjön most Peti, aki lassan két éve lépett be az életünkbe, ééés milyen jól tette.
Nekünk három lányunk van, így a két nagylány udvarlóira (még Milánt is meg fogjátok ismerni), a fiainkként tekintünk.
Első találkozásunk közeledtével kicsit feszült voltam, mert a Peti, pár évvel idősebb Virágnál, és féltem…hogy Úristen, Virág még olyan fiatal.. aztán mindenfélén járt az agyam.. tudjátok, ez az anyai agymenés… Majd amikor megláttam a Petit, és váltottunk pár szót, azonnal elmúlt minden kételyem. Az addig magamban felállított kép (amire nem vagyok túl büszke, de nem én lennék, ha nem lennék veletek őszinte, ezért is írom le…igenis van, hogy az ember nem jól gondol dolgokat), teljesen eltűnt. Megismertem egy nagyon barátságos, kedves, szerény fiút. Akinek Nagyon jó a humora, hihetetlenül jól kezel helyzeteket, jó a probléma megoldó képessége, és ami nagyon megfogott benne, hogy nagyon családcentrikus. Nincs olyan, amit ne tudnék rábízni. Bármikor számíthatunk a segítségére, teljesen önzetlen és odaadó. Rengeteget poénkodik, viccelődik, de bármennyire próbálja (vagy nem próbálja) leplezni, a humor mögött megbújik hihetetlen érzékenysége, és szeretete, amivel átöleli a család tagjait. Soha nem bánt meg senkit, nagyon szociális, és segítőkész. Imádja a focit, nagyon jó érzéke is van hozzá, nem csak nézi, de műveli is, a kedvenc csapata a Liverpool, képes magas vérnyomást produkálni egy meccs alatt, annyira drukkol. Elképesztő.
Az Édesanyja büszke lehet rá, mert csodálatos fiút nevelt, itt is megköszönöm Neked Ágó, káprázatos édesanya vagy, nagyon jó munkát végeztél ( Peti testvérével, Ádámmal is, mert ő is, Petihez hasonlóan, csodálatos fiú).
Szeretem Petiben ahogyan szereti Virágot, és azt is, ahogy foglalkoznak Bellával, és játszanak vele. Jó őket nézni. Nagyon szoros a kapcsolatuk Nórival és Milánnal is, nagyon hálás vagyok, hogy vannak nekünk, és szeretik egymást.. ez az érzés.. hát nekem ez is elég a boldogsághoz, hogy ilyen családom van…
Peti munkáját tekintve, a Termelési vezető lett a kertészetben (imádja a kertészeti munkát ő is, akárcsak én, ezt a munkát ő szerette volna, nálunk senkinek nincs semmi kényszer, mindenki azt a posztot viszi, ami a szívéhez közel áll), ő szervezi meg az összes zöld levelekkel történő munkafolyamatokat, pl hogy mikor szedjük, csomagoljuk és adjuk át a GLS-nek a zöldturmix alapanyagokat, amit aztán Ti kaptok meg, és fogyasztotok egészséggel. Virággal közösen a nyíregyházi csomagok eljuttatása is a feladatai közé tartozik, amit szeret, mert imád vezetni, és mindemellett szereti megismerni a vásárlóinkat is személyesen.
Rövidre próbáltam fogni, de ha a család a téma, ömlik belőlem a szó.
Ölelés
Mariann

🥬A Zöld legyen veled!🥬
Ha szeretnéd megosztani recepted,tanácsot szeretnél kérni, érdeklődnél csatlakozz Facebook-csoportunkhoz.
Ha még nem tetted meg Like-old Facebook oldalunkat is.

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük