🥬Kik is vagyunk? -Nóri🥬

Szerző: orosz Közzétéve:

🥬Sziasztok!🥬
Most újra egy személyes írással jövök.
Mint tudjátok, többször említettem, hogy mióta átvettem a kertészetet, azóta megsokszorozódott a vevők száma, így a családnak is be kellett szállnia a munkába, hogy mindenkit ki tudjunk szolgálni. A három lányomból kettő már nagy, így ők, és a párjaik segítenek a kertészetben, és minden adminisztratív, valamint logisztikai munkában.
Annak ellenére, hogy már láthattátok őket egy-egy posztban, úgy gondoltam, bemutatom őket egyesével. Most a legnagyobb lányomat, Nórit szeretném nektek bemutatni:
Nóri egész kicsi korától segít nekem mindenben, sokat gondoskodott a húgáról, Virágról, amikor nekem dolgoznom kellett. Később pedig a másik kishúgára, Bellára is nagyon sokat vigyázott pindurka pindurka korában…például Bella, neki nevetett először hangosan😊.
Akkor is megállta a helyét, amikor kórházban feküdtem egy műtét miatt, ő pedig itthon ápolta a lázas, laryngitises kishúgát…és sorolhatnám még napestig a példákat, de éreztetőlegesen ennyi elég😊
Szuper kézügyessége van, már egész kicsi korától gyönyörűen rajzol, élethűen ad vissza mindent. Szépségiparban végezte iskoláit, pl gyönyörű szempillákat tud varázsolni, valamint kéz, köröm és lábápolóként is precíz, káprázatos munkát ad ki a kezei közül. Nekem is ő ápolja a kezem-lábam 😊 Rám is fér, gondolhatjátok, a kertészetben a növények hagynak nyomot, nem keveset😊
Folytatom (megpróbálok nem túl csöpögős lenni, bár, ha az ember a gyerekeiről ír, nagyon nehéz nem elfogult maradni), szóval mindig mindenben tudok rá számítani, hihetetlen jó érzéke van hozzá, hogy kiszúrja a hibákat, és azonnal képes megoldásokat adni rá. Mindent átlát, a zűrzavaros helyzeteket képes tisztává varázsolni, pontos és precíz a munkája.
Tud kemény is lenni, sőt, nem cicózik, ha valakinek meg kell mondani az őszintét, de ugyanakkor nagyon érzékeny…
Épp ezért, őt választottuk arra a feladatra (a számos sok feladat közül), hogy a fellépő problémákat kezelje, így ha bármilyen észrevételed van, azt nyugodtan jelezd felé, mert ő mindig azon dolgozik, hogy mindenki elégedett legyen…legfőképp Te!
és hogy mivel foglalkozik? : A növények leszedését követően, Nóri és én szoktuk mindenkinek összeválogatni a zöld leveleket, és kimérjük a heti csomagokat. Ezeket a fiúk rakják a zacskókba, és zárják a dobozokat, Virág pedig navigálja, levezényli az egész műveletet (pl hogy kinek milyen érzékenysége, -egyéni kívánsága van, vagy ha valaki több csomagot, vagy éppen nagyobb adagot rendelt stb). A nyíregyházi kiszállításban is be fog segíteni, mert Virágék már nem győzik a sok csomagot..
Megpróbálunk nem tévedni, de ha esetleg előfordul valami, amiben hibát találsz, akkor nyugodtan írd meg Nórinak, ő majd a következő szállításra kijavítja azt, vagy kijavíttatja velünk😊
Szerencsés vagyok, hogy ilyen családom van, mert látom rajtuk, hogy ők is szívügyüknek tekintik a zöldekkel való segítségnyújtást, és nem munkának élik meg.
Nóri is végig csinálta már a 30 napos léböjtöt, és profi lett a zöldturmix készítésben is.
Tudja, hogy a zöld mindennapi bevitelére, már az ő korában is oda kell figyelnie, ha nem szeretne hamar betegségeket összeszedni, vagy ki szeretné tolni az öregedés jeleit. Mikor máskor kezdené el, ha nem most?!
Sokan ebben a korban, még nagyon távolinak tartják, hogy majd egyszer ők is pl szarkalábakkal néznek vissza a tükörből, de higgyétek el, ha én ugyanennyi idősen már tudtam volna, hogy mi vár rám 40 felett, gondolkodás nélkül elkezdtem volna én is inni a zöldturmixot minden nap!!!
Én már hozott anyagból dolgozom, javítok amin tudok, amit 40 év alatt el…hogy is mondjam rontottam, azt most 6 éve minden nap hozom helyre folyamatosan.
Azt kell mondjam, hogy a 40 év nem kevés, abból a szempontból, amennyi méreganyag ennyi idő alatt fel tud halmozódni. Ehhez képest a helyrehozatal gyerekjáték volt, az első pár hónapban kiméregtelenítettem magam a zöldekkel, de azóta is, 6 éve iszom ezt a turmixot. Úgy érzem, hogy így, 46 évesen vissza-fiatalodtam jó pár évet az elmúlt 6 évnek köszönhetően. Ezt nem nagyzásból írom, hanem mert tudom, hogy talán pont ez kellett Neked ahhoz, hogy elkezdd inni a zöldeket, és elérj vele egy életerős, energikus, betegségmentes állapotot.
Bocsánat, hosszúra sikeredett!

Ölelés
Mariann
🥬A Zöld legyen veled!🥬
Ha szeretnéd megosztani recepted,tanácsot szeretnél kérni, érdeklődnél, csatlakozz Facebook-csoportunkhoz.
Ha még nem tetted meg Like-old Facebook oldalunkat is.

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük