đŸ„Ź A RENDELÉS MENETE đŸ„Ź

SzerzƑ: orosz KözzĂ©tĂ©ve:

Többen jeleztĂ©tek, hogy Ă­rjam ki a rendelĂ©s folyamatĂĄt, azaz, hogy mikĂ©nt tudtok hozzĂĄjutni, az egy hĂ©tre elegendƑ zöld turmix alapanyaghoz (600 gr zöld levĂ©l egy csomagban azaz 7×85 gr, ez a napi hozzĂĄvalĂł a turmixhoz, kb 8dl -1 l kĂ©sz turmixot kapsz belƑle, attĂłl fĂŒgg mennyi gyĂŒmit Ă©s vizet raksz bele).
ha szeretnél zöldet rendelni:
-Ă­rj rĂĄm messengeren, privĂĄt ĂŒzenetet tudsz kĂŒldeni, amint tudok vĂĄlaszolok, ne aggĂłdj ez kb 24 ĂłrĂĄn belĂŒl megtörtĂ©nik.
-ha nem szeretsz Ă­rni, hĂ­vj fel a 06 70 384 3883 -as telefonszĂĄmon, Ă©n leĂ­rom a neved, cĂ­med, elĂ©rhetƑsĂ©ged- hĂĄzhoz szĂĄllĂ­tjuk a zöldet, ezĂ©rt ezek nagyon fontos adatok:)
-a heti csomag ĂĄra 5500 Ft, mely tartalmazza a hĂĄzhoz szĂĄllĂ­tĂĄst, a havi elƑfizetĂ©s (4 hĂ©t) 22.000 Ft helyett, csak 21.000 Ft, inkĂĄbb ezt ajĂĄnlom, mivel a zöldek korlĂĄtozott mennyisĂ©gben elĂ©rhetƑek, Ă­gy mindig az kap biztosan zöldet, akinek van elƑfizetĂ©se.
-amint jelezted felĂ©m a szĂĄndĂ©kodat a rendelĂ©sre, Ă©s elkĂŒldted a kiszĂĄllĂ­tĂĄs adatait ( nĂ©v, cĂ­m, telefonszĂĄm, e-mail cĂ­m), Ă©n ezutĂĄn elkĂŒldöm neked az utalĂĄshoz szĂŒksĂ©ges adatokat (közlemĂ©nybe kĂ©rlek Ă­rd be a neved, ha nem azonos a rendelĂ©si nĂ©vvel).
-minden hĂ©t pĂ©ntekig van mĂłd a rendelĂ©s leadĂĄsĂĄra, valamint az utalĂĄsi hatĂĄridƑ is ezzel megegyezƑ, a következƑ heti zölded Ă­gy lesz bebiztosĂ­tva, hogy meg fog Ă©rkezni hozzĂĄd kedd, szerda vagy csĂŒtörtöki napokon. Akinek nem Ă©r be az utalĂĄsa hĂ©tfƑ dĂ©lig, annak a csomagja ĂĄttolĂłdik a következƑ hĂ©tre, ezĂ©rt erre kĂ©rlek figyeljetek oda.
-a csomagok mindenkinek egyformåk, hetente kb 5-9 féle zöld levelet talålsz a csomagban, meghatårozott mennyiségben.
-ĂĄltalunk termelt növĂ©nyek, melyekbƑl Ă©n vĂĄlogatok a csomagodba: a teljessĂ©g igĂ©nye nĂ©lkĂŒl: Fodros kel; Nero leveles kel; MĂĄngold Jessica;MĂĄngold Lucullus; MalabĂĄr spenĂłt; SĂłska, petrezselyem, MĂĄngold Feurio; Mizuna;RĂłmai salĂĄta.
-Ă­me az alaprecept: 1 db alma, 1 db banĂĄn, 60-85 gr zöld levĂ©l a csomagodbĂłl, 3-4 dl vĂ­z- krĂ©mesre kell turmixolni. (a gyĂŒmölcsöket növelheted, csökkentheted, vĂĄltoztathatod kedvedre, Ă­zesĂ­theted fƱszerekkel pl fahĂ©jjal) az ebbƑl kapott adaggal 2 Ă©tkest ki tudsz vĂĄltani.
-a zöldeket, a dobozon belĂŒl, egy spĂ©ci zacskĂłban kapod meg, amiben majd a hƱtƑ alsĂł zöldsĂ©gtĂĄrolĂł dobozĂĄban tudod tĂĄrolni. Mindig csak annyit moss meg belĂłle, amit Ă©pp felhasznĂĄlsz.
BĂĄrmi kĂ©rdĂ©s felmerĂŒl, ĂĄllok rendelkezĂ©sedre.
A Zöld legyen Veled:)đŸ€đŸ„ŹđŸ„Ź
ÖlelĂ©s đŸ„°đŸ„°đŸ„°
A zöldvital csapataâŁïž

KategĂłriĂĄk: BLOG

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Vélemény, hozzåszólås?

Avatár helyƑrzƑje

Az e-mail cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk