🥬 A RENDELÉS MENETE 🥬

Szerző: orosz Közzétéve:

Többen jeleztétek, hogy írjam ki a rendelés folyamatát, azaz, hogy miként tudtok hozzájutni, az egy hétre elegendő zöld turmix alapanyaghoz (600 gr zöld levél egy csomagban azaz 7×85 gr, ez a napi hozzávaló a turmixhoz, kb 8dl -1 l kész turmixot kapsz belőle, attól függ mennyi gyümit és vizet raksz bele).
ha szeretnél zöldet rendelni:
-írj rám messengeren, privát üzenetet tudsz küldeni, amint tudok válaszolok, ne aggódj ez kb 24 órán belül megtörténik.
-ha nem szeretsz írni, hívj fel a 06 70 384 3883 -as telefonszámon, én leírom a neved, címed, elérhetőséged- házhoz szállítjuk a zöldet, ezért ezek nagyon fontos adatok:)
-a heti csomag ára 5500 Ft, mely tartalmazza a házhoz szállítást, a havi előfizetés (4 hét) 22.000 Ft helyett, csak 21.000 Ft, inkább ezt ajánlom, mivel a zöldek korlátozott mennyiségben elérhetőek, így mindig az kap biztosan zöldet, akinek van előfizetése.
-amint jelezted felém a szándékodat a rendelésre, és elküldted a kiszállítás adatait ( név, cím, telefonszám, e-mail cím), én ezután elküldöm neked az utaláshoz szükséges adatokat (közleménybe kérlek írd be a neved, ha nem azonos a rendelési névvel).
-minden hét péntekig van mód a rendelés leadására, valamint az utalási határidő is ezzel megegyező, a következő heti zölded így lesz bebiztosítva, hogy meg fog érkezni hozzád kedd, szerda vagy csütörtöki napokon. Akinek nem ér be az utalása hétfő délig, annak a csomagja áttolódik a következő hétre, ezért erre kérlek figyeljetek oda.
-a csomagok mindenkinek egyformák, hetente kb 5-9 féle zöld levelet találsz a csomagban, meghatározott mennyiségben.
-általunk termelt növények, melyekből én válogatok a csomagodba: a teljesség igénye nélkül: Fodros kel; Nero leveles kel; Mángold Jessica;Mángold Lucullus; Malabár spenót; Sóska, petrezselyem, Mángold Feurio; Mizuna;Római saláta.
-íme az alaprecept: 1 db alma, 1 db banán, 60-85 gr zöld levél a csomagodból, 3-4 dl víz- krémesre kell turmixolni. (a gyümölcsöket növelheted, csökkentheted, változtathatod kedvedre, ízesítheted fűszerekkel pl fahéjjal) az ebből kapott adaggal 2 étkest ki tudsz váltani.
-a zöldeket, a dobozon belül, egy spéci zacskóban kapod meg, amiben majd a hűtő alsó zöldségtároló dobozában tudod tárolni. Mindig csak annyit moss meg belóle, amit épp felhasználsz.
Bármi kérdés felmerül, állok rendelkezésedre.
A Zöld legyen Veled:)🍀🥬🥬
Ölelés 🥰🥰🥰
A zöldvital csapata❣️

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük